
ولهذا اقدم لكم زوار منتدى نجوم مصرية طريقة عمل المرقة(دجاج - لحم)فى البيت بطريقة سهلة واكيد مضمونة وكمان اقتصادية واليكم المقادير والطريقة
المقاديــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
شوربة فراخ او شوربة لحم _ ملعقة سمن _ ملعقتين دقيق _ توابل وبهارات ( ملح - كارى - ورق لورا مطحون - مستكة -بودرة ثوم - بودرة بصل - كمون -حبهان مطحون - فلفل اسود )
الطريــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــقة
- نقلب ملعقة السمن مع ملعقتين الدقيق على النار كويس
- تبليهم كويس قوى بالتوابل السابقة - ضيفى الشوربة وقلبهم كويس قوى حتى تصير غليظة القوام مثل البشاميل هاتى علبة الثلاجة المكعبات وضعى الخليط فيها ودعيه يبرد - ضعيه فى الثلاجة حتى يتجمد واخرجيه
- احفظيه فى برطمان جاف
