طبعا كلنا بنحب الكفته فعشان كده النهارده جيبالكم طريقه لذيذه وسهله جدا لعمل الكفته والكفته من الاكلات الجميله والمحبوبه وسوف نقدم لكم من خلال موقعنا نجوم مصريه اجمل واطعم طريقه لعمل الكفته يارب تنال اعجابكم ورضاكم
المقادير:-
1/2 كيلو لحم مفروم
2 ملعقة برغل كبيرة
عدد 1 بصلة متوسطة
عدد 2 فص ثوم
عدد 4 عيدان بقدونس
مقدار ملح فلفل بهارات
التحضير: يسلق البرغل و يصفى
الطبخ: يفرم البصل و الثوم و البقدونس و البرغل+التوابل فى الكبة
تعجن المكونات السابقة مع اللحم و تصبع الكفتة و توضع فى صينية مدهونة بقليل من الزيت وتغطى الصينية بورق الالومنيوم وتوضع على النار لمدة 15 دقيقة و تحمر الكفتة على النار عند موعد الاكل
ملاحظات: اذا احببت ان تضيفى رائحة الشواء.....ضعى على الكفتة بعد التحمير قطعة فحم متوهجة وضعى عليها ملعقة سمن وغطيها بالالومنيوم
المقادير:-
1/2 كيلو لحم مفروم
2 ملعقة برغل كبيرة
عدد 1 بصلة متوسطة
عدد 2 فص ثوم
عدد 4 عيدان بقدونس
مقدار ملح فلفل بهارات
التحضير: يسلق البرغل و يصفى
الطبخ: يفرم البصل و الثوم و البقدونس و البرغل+التوابل فى الكبة
تعجن المكونات السابقة مع اللحم و تصبع الكفتة و توضع فى صينية مدهونة بقليل من الزيت وتغطى الصينية بورق الالومنيوم وتوضع على النار لمدة 15 دقيقة و تحمر الكفتة على النار عند موعد الاكل
ملاحظات: اذا احببت ان تضيفى رائحة الشواء.....ضعى على الكفتة بعد التحمير قطعة فحم متوهجة وضعى عليها ملعقة سمن وغطيها بالالومنيوم